Insiders - Genesis 1 - Medellin 1991

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Medellin 1991
Tweedehands, zeer goed
Insiders - Genesis 1
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Medellin 1991 is de titel van het eerste deel van de spin-off van Insiders, waarvan Luc Brahy (Imago Mundi, Climax, Blauwe Verten) de tekenaar is in plaats van Renaud Garreta. Jean-Claude Bartoll schreef het scenario dat over het verleden van Najah Cruz gaat. Toen ze nog door het leven ging als Isabel Mendoza bracht ze haar jeugd door in Colombië. Je mag daar al gerust het obligate, gevaarlijke milieu van drugskartels, een drugsoorlog en een verkiezingscampagne bij bedenken. In deze rauwe omstandigheden doorloopt ze haar ontwikkeling als de latere taaie tante die ze in Insiders is.
Deze spin-off vult de ingelaste pauze tussen het eerste en tweede seizoen dat nog in 2012 van start gaat. Daarin zullen we Najah van een minder sympathieke kant zien. Ze bekleedt een hoge positie bij de maffia.

Korte inhoud:
Hoe schop je het tot insider? Wie is Naha Cruz? Hoe liep haar leven vóór ze een lethal lady werd? ‘Insiders Genesis’ speelt zich af in Colombia, waar de jonge Isabel Mendoza, de latere Najah, een afspraak heeft met haar lot. Met een woelige verkiezingscampagne en een karteloorlog op de achtergrond begint de jonge meid aan haar harde en wrede weg naar de top. Het leergeld daarvoor moet ze cash betalen.

Overige productgegevens

Held/serie: Insiders
Reeks/Deel: Insiders - Genesis 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085582427
Scenarist(en): Bartoll, Jean-Claude
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Actie, Thriller
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

Insiders - Genesis - Pakket
3. Miami's Fever

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00