Inspecteur Bayard 7 - Geen moment rust voor de Inspecteur

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Geen moment rust voor de Inspecteur
Nieuw
Inspecteur Bayard 7
Hardcover
€ 18,95

Uitgave omschrijving

Met minidossier van 4 pagina's

Inhoud

Toen Uitgeverij HUM! met de vertaling van deze amusante detectivereeks van Olivier Schwartz op scenario van Dieter en Jean-Claude Cabanau (later ook Jean-Louis Fonteneau) begon, startte het met latere albums uit de Franstalige reeks omdat die langere verhalen bevatten. Die slaan doorgaans meer aan dan het kortere werk.
Het nieuwe album Geen Moment Rust voor de Inspecteur is in feite het werkelijke deel 1 van de jeugdreeks en het zevende album dat Uitgeverij HUM! vertaalt. Zoals steeds kan je zelf doorheen de verhalen op zoek gaan naar sporen, tips en aanwijzingen om op het eind de dader te kunnen ontmaskeren. Of anders vertrouw je gewoon op de inspecteur die het werk voor je doet.

Rust? Rust?!! Een verdwenen berg, een gestolen panter, gedoe om de steek van Napoleon, om haaien en om een opera. En of dat alles nog niet genoeg is wordt ook de fraaie bolide van Bayard nog eens gestolen! Nee, een jonge talentvolle inspecteur moet aanpakken!

Dit album bevat wederom negen mysterieuze misdaadzaakjes waarbij de lezer goed moet opletten wat er gebeurt voor het antwoord op de vraag in het laatste plaatje: wie pleegde de misdaad en hoe dan wel?

Overige productgegevens

Held/serie: Inspecteur Bayard
Reeks/Deel: Inspecteur Bayard 7
Taal: Nederlands
ISBN: 9789083320922
Scenarist(en): Dieter (Didier Teste) , Fonteneau, Jean-Louis
Tekenaar(s): Schwartz, Olivier
Genre(s): Detective
Uitgever: Hum

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00