Iron Man (Standaard Uitgeverij) 1 - Iron Man 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Superhelden zijn hot! Je vindt ze in films, games, spellen, kleding... En nu ook in Nederlandstalige comics! Vanaf oktober brengt Standaard Uitgeverij de avonturen van de razend populaire Marvel-figuren in het Nederlands op de markt. De albums zullen het bekende comic-formaat hebben, maar ze zijn dikker. Telkens 3 issues gebundeld, aangevuld met extra materiaal (72 pag). Nieuwe nummers verschijnen met een frequentie van twee maanden. Standaard Uitgeverij stapt in op het Universum van Marvel vanaf Marvel NOW!.

Dit verhaal gaat over Tony Stark die op het toppunt van zijn technologische kunnen staat. Tony besluit dat de Aarde niet veilig is zolang hij niet heeft geleerd wat er nog meer te ontdekken valt. Met een nieuw pak, waar artificiële intelligentie aan is toegevoegd, sluit hij zich aan bij Peter Quill en de overige Guardians of the Galaxy

Overige productgegevens

Held/serie: Iron Man (IJzerman)
Reeks/Deel: Iron Man (Standaard Uitgeverij) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002259401
Scenarist(en): Gillen, Kieron
Tekenaar(s): Land, Greg
Genre(s): Marvel superhelden
Uitgever: Standaard Uitgeverij

In deze reeks

2. Iron Man 2
3. Iron Man 3
6. Iron Man 6
8. Iron Man 8
9. Iron Man 9

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00