Jaguar 3 - Jaguar 3

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Laatste deel van de Bosschaert-Dufaux trilogie Jaguar. Dit is het einde van de eerste cyclus, een eerste reis in de tijd waarbij we de god Jaguar ontdekken. Door zijn aders loopt het bloed van drie rassen: de Kluizenaars, de Amazones en de Sfeer. De god Jaguar heeft een naam en een gezicht, namelijk die van Jida Lenj, de held van ons verhaal. We zien hoe hij de tijd – zowel de tijd van de steden als die van de jungle – weet te overheersen en hoe hij de rivaliteit tussen de Amazones en de Kluizenaars uitdooft. Hij is ook de enige die het mysterie weet te achterhalen van de enorme Sfeer die onophoudelijk rond de aarde draait.

Overige productgegevens

Held/serie: Jaguar
Reeks/Deel: Jaguar 3
Verschijningsdatum: 2003
Scenarist(en): Dufaux, Jean
Tekenaar(s): Bosschaert, Jan
Genre(s): Fantasy, Volwassen
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. Het visioen
1. Iamboree
2. Jaguar 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00