Jeroen Janssen - Landloos als de wind

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Landloos als de wind
Nieuw
Jeroen Janssen
Hardcover
€ 35,00

Inhoud

Vensterramen zijn openingen naar de hemel en de aarde.
Naar de zon en de regen, naar de bomen.
We begroeten het leven of nemen afscheid van elkaar door de ramen.

Wie herkent het niet? Door het raam van een auto of trein het landschap voorbij zien flitsen en je afvragen: wie zou daar wonen? Welke verhalen zouden zich daar afspelen? In de huizen, in de straten, in de hoofden van mensen aan de rand van de weg?

In 22 wandelhoofdstukken brengen Jeroen Janssen en Arezoo Moradi een fascinerende verborgen wereld tot leven. Een wereld van straatjes van verzoening, hondenlosloopweides, gaten in het hek, spionnen en passagiers van de straat, van ‘takdagen’ en afwezigheid die een gewoonte wordt.

In zijn onnavolgbare, poëtische tekenstijl laat Jeroen Janssen de wind over het autostradeland rond Ledeberg waaien, terwijl Arezoo Moradi de wereld, haar thuisland Iran en de mensen waar ze tussen woont met haar scherpe pen en filosofische mijmeringen binnenbrengt. Om elke hoek van deze wereld schuilt een verrassing, achter elke bladzijde een nieuw hoofdstuk.

Een boek als reisgezel, voor thuisblijvers en voor passagiers. Vol parels om te ontdekken en te koesteren. Voor iedereen die ooit door het venster van een trein of een auto heeft gekeken en zich heeft afgevraagd: Wat speelt zich daar af? Hier leest u het onthutsende antwoord: men kijkt evenveel naar u als u naar hen.

Overige productgegevens

Held/serie: Jeroen Janssen
Reeks/Deel: Jeroen Janssen
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492672711
Scenarist(en): Moradi, Arezoo
Tekenaar(s): Janssen, Jeroen
Uitgever: Oogachtend

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00