Collectie Millennium 17 / Jerry Mail - Bescherming verzekerd

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Jerry Mail, Galactische held en stuntman, is niet de ideale schoonzoon. Maar geef hem een zaak om voor te vechten, een mooi meisje om te redden en een vette cheque voor zijn onkosten en hij kent zijn gelijke niet!
Wanneer Jerry wordt aangeworven als stuntvlieger voor een party van Don Luca, weet hij nog niet dat Luca de grootste peetvader is van de Galactische mafia en dat die hem wil gebruiken in een smerig plannetje. Big City, de prins van de sterren, Saül Market : evenveel etappes, evenveel ontploffingen, vechtpartijen, overvallen en meer van dat moois.
Welkom in de dagelijkse wereld van Jerry mail.

Overige productgegevens

Held/serie: Jerry Mail
Reeks/Deel: Collectie Millennium 17
Subreeksen/Deel: Jerry Mail
Taal: Nederlands
ISBN: 9789051651331
Scenarist(en): Hir, Jean-Louis le
Tekenaar(s): Diaz, Joachim
Genre(s): Science Fiction, Volwassen
Uitgever: Blitz

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00