Fenix Collectie 89 / Avonturen van Jim Lont, de 14 - Jim Lont - Pitton Plees

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

FENIX 89 - Jim Lont – Pitton Plees door Erik
Nu Skyfall de meest succesvolle James Bond-film aller tijden is, kan Brabant Strip niet achterblijven : presenting geheim agent 0,02 Jim Lont! Geen high-tech, maar het échte sixties-werk, wat ook blijkt uit de titel, een vervlaamsing van het destijds immens populaire TV-feuilleton Peyton Place dat toen door bijna alle vrouwen gevolgd werd, maar met dit album (gelukkig) ab-so-luut niets te maken heeft. Het album wordt uitgegeven in de stijl van de oorspronkelijke reeks en vormt een onmisbare schakel in het oeuvre van deze sterk onderschatte tekenaar die in 2012 zijn zeventigste verjaardag vierde.

Overige productgegevens

Held/serie: Jim Lont
Reeks/Deel: Fenix Collectie 89
Subreeksen/Deel: Avonturen van Jim Lont, de 14
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Vandemeulebroucke, Erik
Tekenaar(s): Vandemeulebroucke, Erik
Uitgever: Brabant Strip

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00