Joann Sfar - diversen - De kleine prins

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Le Petit Prince is het meest vertaalde Franse literaire werk en er zijn wereldwijd meer dan tachtig miljoen exemplaren van verkocht. Een van de grootste fans is de Franse striptekenaar Sfar. Hij verloor zijn moeder toen hij drie was en De kleine prins hielp hem om zijn verdriet beter te begrijpen. Zijn originele interpretatie oogstte veel lof door zijn fijnzinnige gevoel voor humor en oog voor sprekende details. De kleine prins is een meeslepend, ontwapenend beeldverhaal voor jong en oud, waarin de originele tekst vooledig in zijn waarde is gelaten en waarbij de tekeningen het klassieke verhaal van een nieuwe dimensie voorzien.

Overige productgegevens

Held/serie: Joann Sfar - diversen
Reeks/Deel: Joann Sfar - diversen
ISBN: 9789054922995
Scenarist(en): Saint-Exupéry, Antoine de
Tekenaar(s): Sfar, Joann
Genre(s): Graphic Novel
Uitgever: Oog & Blik

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00