Joe Sacco - Collectie - The Great War

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

The Great War.
1 juli 1916. The First Day of The Battle of The Somme.
De Slag aan de Somme was een grote slag tijdens de Eerste Wereldoorlog, waarbij meer dan een miljoen slachtoffers vielen.

Joe Sacco visualiseert een van de bloedigste dagen in de wereldgeschiedenis in een geïllustreerd panorama met een essay van Adam Hochschild.

Bijna 20.000 Britse soldaten werden gedood en nog eens 40.000 raakten gewond die eerste dag. Er waren meer dan een miljoen slachtoffers tegen de tijd dat het offensief stopte een paar maand later. In The Great War toont veelgeprezen striptekenaar Joe Sacco de gebeurtenissen van die dag in een buitengewone, 24 voet (+/- 7 m) lang woordeloos panorama. De oefeningen van generaal Douglas Haig, de massale artillerieposities en opstelplaatsen achter de loopgraven, de tienduizenden gewonde soldaten, de en masse begraven doden. Gedrukt op fijn accordeon-papier en verpakt in een luxe hardcover slipcase met een 16-pagina begeleidend boekje, De Grote Oorlog is een mijlpaal in de illustere carrière van Sacco.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Joe Sacco - Collectie
Reeks/Deel: Joe Sacco - Collectie
ISBN: 9780393088809
Scenarist(en): Sacco, Joe
Tekenaar(s): Sacco, Joe
Genre(s): Leporello, Oorlog
Uitgever: Norton

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00