John Difool integraal Integraal - De Incal integraal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De sf-klassieker van formaat in een integrale paperbackeditie. Als extra zijn er enkele dubbelpaginagrote illustraties toegevoegd. Maar het grootste verschil met de eerder verschenen integrale in hardcover is de gloednieuwe, gemoderniseerde inkleuring. Ook de lettering is opnieuw uitgevoerd.
Bestaat uit de 6 john Difool delen:
1 De Incal van het duister
2 De Incal van het licht
3 De benedenwereld
4 De bovenwereld
5 De vijfde essentie
6 De eerste planeet

In de bundeling van de zes delen van de revolutionaire sci-fi-strip De Incal trekken de Franse grootmeesters Moebius en Jodorowsky alle registers open. Deze bonte mix van space-opera, metafysica en satire mag in de kast van geen enkele stripliefhebber ontbreken, en is nu eindelijk verkrijgbaar in paperback formaat.

De Incal speelt zich af op een onbeduidende planeet in een door mensen gedomineerd sterrenstelsel. John Difool, een priv├ędetective met stemmingswisselingen, moet op een dag een vrouw begeleiden. Het enige dat hij in de gaten moet houden, is dat ze voor twaalf uur terug is. Wanneer de vrouw klokslag twaalf verandert in een oud wijf, beginnen de problemen. Difoot slaat op de vlucht en komt per ongeluk in het bezit van de Incal, een machtig kristal. Achtervolgd door allerlei wezens die ook azen op de Incal, wordt hij meegesleurd in een weergaloos avontuur.

Moebius (1938) is een pseudoniem voor Jean Henri Gaston Giraud. Onder zijn eigen naam werd hij bekend met zijn serie Blueberry. Deze strip stond in alle belangrijke tijdschriften en kranten. Onder de naam Moebius verscheen zijn volwassener werk, waaronder de stripklassieker De Incal.
Alejandro Jodorowsky (1929) werd geboren in Chili. Dit multitalent schreef scenarios voor tientallen stripklassiekers als Bouncer, De Incal, Technovaders, De blanke lama en De Metabaronnen. Ook heeft hij de scenario's van tientallen films en toneelstukken op zijn naam staan

Overige productgegevens

Held/serie: John Difool
Reeks/Deel: John Difool integraal Integraal
ISBN: 9789054922926
Scenarist(en): Jodorowsky, Alejandro
Tekenaar(s): Moebius (Jean Giraud, Gir)
Genre(s): Fantasy, Science Fiction
Uitgever: Oog & Blik | Bezige Bij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00