Auteur reeks 28 / Jeugd van John Difool, De 1 - De inwijding

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De inwijding
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Auteur reeks 28 / Jeugd van John Difool, De 1
Hardcover, Eerste druk (1989)
€ 12,50

Inhoud

DE INWIJDING is het eerste deel van DE JEUGD VAN JOHN DIFOOL, een nieuwe serie waarin Jodorowsky antwoord geeft op veIe vragen. In samenwerking met tekenaar Janjetov (die de onnavolgbare stijl van Moebius verbluffend goed weet te imiteren) schetst Jodorowsky een gruwelijke wereld waarin drugs, ziekten, geweld, wezenloze seks en enorme klasseverschillen het dagelijks leven beheersen.
John Difool is nog maar een jongetje, op zoek naar een beter bestaan, vervuld van angst voor wat komen gaat. Zijn moeder werkt als hoer in de Dardevil, zijn vader is een mislukte uitvinder. De President van de Putstad oefent met behulp van zijn Gebochelden en de Techno's een waar schrikbewind uit. Elke dag vinden tientallen wanhopigen de dood op de Zelfmoordgaanderij . AI het voedsel is synthetisch, op elke hoek van de straat staat een gigantisch TV-scherm de hele dag te loeien.
Kan er in zo'n wereld, in zo'n hel, nog liefde bestaan? Ja. John Difool, die op wonderbaarlijke wijze onbedorven is gebleven, vindt de liefde in het GTO van de mutanten, in de armen van Bantiih, de Poezenkop. Maar niet voor lang, want als er één ding in zo'n wereld de gevestigde orde bedreigt, dan is het wel De Liefde...

Overige productgegevens

Held
John Difool

Reeks/Deel
Auteur reeks 28

Subreeksen/Deel
Jeugd van John Difool, De 1

ISBN
9032038613

Scenarist(en)
Jodorowsky, Alejandro

Tekenaar(s)
Janjetov, Zoran

Uitgever
Oberon

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

3. Kroot!
5. Whisky, spy en homeo-hoeren

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00