Jommeke - Pocket 1 - Pocket 1 - Op en top Filiberke

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Drie in een slag! Ballon Media komt op de proppen met een gloednieuwe collectie: drie Jommekesverhalen die bij elkaar passen
in één handige pocket. Op zakformaat, zodat je deze leuke bundels óveral mee naartoe kunt nemen. Bijten de spits af in de eerste twee pockets: Filiberke en Choco!

Op-en-top Filiberke

De zeepkoning + Filicasso + Prins Filiberke
In de allereerste Jommeke-pocket steelt Filiberke de show! Of hij zich nu de oren laat wassen, kunstig schildert of zich vorstelijk laat verwennen: altijd weer halen zijn onuitputtelijke fantasie en vindingrijkheid de bovenhand. Naast De zeepkoning – een absolute
klassieker uit de Jommekesreeks – telt deze bundeling nog twee topverhalen met Filiberke in een glansrol.

Overige productgegevens

Held/serie: Jommeke
Reeks/Deel: Jommeke - Pocket 1
Scenarist(en): Nys, Jef
Tekenaar(s): Nys, Jef
Uitgever: Ballon

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00