Jommeke - Pocket 2 - Pocket 2 - Pot vol choco

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Drie in een slag! Ballon Media komt op de proppen met een gloednieuwe collectie: drie Jommekesverhalen die bij elkaar passen
in één handige pocket. Op zakformaat, zodat je deze leuke bundels óveral mee naartoe kunt nemen. Bijten de spits af in de eerste twee pockets: Filiberke en Choco!

Pot-vol-Choco!
Diamanten in de Zoo + Choco ontvoerd + Het Choco-complot Oe-oe-oe! De altijd vrolijke Choco staat centraal in de tweede pocket.. Het aapje in het matrozenpakje is niet alleen een lachebek, hij helpt
Jommeke en zijn vriendjes vaak uit de nood. Zo ook in Diamanten in de Zoo, het eerste verhaal in deze pocket. Daarin gaat hij aan de haal met een halssnoer dat Anatool en Smosbol stalen bij een juwelier. Het begin van een spannend avontuur!

Overige productgegevens

Held/serie: Jommeke
Reeks/Deel: Jommeke - Pocket 2
Scenarist(en): Nys, Jef
Tekenaar(s): Nys, Jef
Uitgever: Ballon

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00