Joost Swarte - Collectie - Swarte bijna compleet

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Swarte bijna compleet
Nieuw
Joost Swarte - Collectie
Luxe, Eerste druk (2011)
€ 75,00

Uitgave omschrijving

Met een voorwoord door Chris Ware. 

Oplage 150. Genummerd, en gesigneerd door de auteur. 

Los bijgevoegd een genummerd en door Joost Swarte gesigneerd cahier van 16 ongekleurde bladzijden getiteld "Verborgen underground".

Inhoud

Alle strips van de hand van Joost Swarte in één verzameling, onmisbaar voor elke liefhebber Joost Swarte debuteerde in undergroundbladen als Modern Papier en Tante Leny Presenteert. Vanaf 1974 publiceerde hij zijn stripverhalen in het Franse blad Charlie, waarna hij meteen gezien werd als een van de belangrijkste auteurs van het moderne stripverhaal. Alle aspecten van onze chaotische samenleving sijpelen zijn verhalen binnen. Zijn liefde voor het traditionele stripverhaal gekoppeld aan een inhoudelijke vrijheid en speelse geest maken zijn werk uniek. In 1981 kwam zijn bundel L’Art Moderne in Frankrijk uit, die op het festival van Angoulême direct werd beschouwd als de belangrijkste uitgave van dat jaar. In Modern Swarte zijn de verhalen uit deze bundel integraal opgenomen, alsmede de strips die hij tekende voor onder andere A Suivre en het legendarische Amerikaanse tijdschrift Raw. Deze bijna complete Joost Swarte is een onmisbaar boek.

Overige productgegevens

Held
Joost Swarte - Collectie

Reeks/Deel
Joost Swarte - Collectie

Verschijningsdatum
2011

Scenarist(en)
Swarte, Joost

Tekenaar(s)
Swarte, Joost

Uitgever
Oog & Blik | Bezige Bij

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00