Judee Sill - Judee Sill

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Judee Sill
Nieuw
Judee Sill
Hardcover
€ 27,95

Inhoud

Meeslepend, psychedelisch verteld drama over de quasi vergeten zangeres. Door de scenarist van Blacksad en Corto Maltese.

“Als kind, zittend aan de piano in de bar van mijn vader, beeldde ik me in dat ik een ster was die door iedereen werd bewonderd. Vandaag weet ik dat er geen plaats is aan het firmament voor zo’n dromerig klein meisje...”

Een opstandige tiener, een recidivistische delinquent, een drugsverslaafde en een prostituee: Judee Sill was al deze dingen en nog veel erger. Maar bovenal was ze een begenadigde zangeres wier stem en persoonlijkheid een onuitwisbare indruk nalieten op al wie haar hoorde en kende. Juan Díaz Canales en Jesús Alonso Iglesias onthullen dit dramatische, romantische en muzikale lot in een briljant scenario met het ritme van een partituur, bediend door een tekenstijl die de hippiejaren prachtig oproept dankzij adembenemende psychedelische verbeelding.

Overige productgegevens

Held/serie: Judee Sill
Reeks/Deel: Judee Sill
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464944648
Scenarist(en): Canales, Juan Díaz
Tekenaar(s): Iglesias, Jesus Alonso
Genre(s): (auto)biografie, Compleet verhaal/One-shot, Drama, Muziek
Uitgever: Lauwert Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00