Julie, Klaartje, Cecile 17 - Zeg dat je van me houdt!

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zeg dat je van me houdt!
Nieuw
Julie, Klaartje, Cecile 17
Softcover
Verkocht

Inhoud

Ah, de liefde! Is dat nog altijd waar de wereld om draait? Het is in elk geval het middelpunt van de wereld van Julie, Klaartje en Cecile...
Onze sympathieke supermeiden, nog altijd even sprankelend jong, nog altijd even tomeloos levenslustig, nog altijd even nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen en nog altijd even dol op mooie jongens, blijven met volle teugen van het leven genieten. Helaas is het leven niet altijd even honingzoet. Er zijn soorten snoepgoed die een bittere smaak achterlaten. Je kunt er soms zelfs een flinke buikpijn aan overhouden! Maar onze drie vindingrijke, dynamische, mooie meiden gaan de problemen des levens te lijf met een aanstekelijk gevoel voor humor en een optimisme waartegen niets of niemand bestand is. Toegegeven, ze bezitten charme en zelfverzekerdheid in overvloed en met hun sex-appeal redden ze zich uit de meest onwelvoeglijke situaties. De jongens' Het is net als bij een loterij: vaak verlies je, maar toch blijf je hopen op het winnende lot. De moeilijke laatste dagen van de maand, de onverwachte tegenslagen, de afknappers. Je kunt er beter om lachen dan om huilen. Hartstochten en dwaasheden: het is heerlijk om achttien jaar te zijn!

Overige productgegevens

Held
Julie, Klaartje, Cecile

Reeks/Deel
Julie, Klaartje, Cecile 17

ISBN
9789055814091

Scenarist(en)
Bom, Michel de

Tekenaar(s)
Sidney

Uitgever
Lombard

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00