Julie Maroh - diversen - Blauw is een warme kleur

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het leven van Clémentine verandert ingrijpend wanneer ze Emma ontmoet, een meisje met blauw haar, dat haar laat kennismaken met alle facetten van de begeerte. Ze stelt haar in staat om eindelijk de blik van de anderen te trotseren. Op de pagina's van haar dagboek beschrijft Clémentine hoe de twee meisjes samen ontdekken wat liefde en gevoelens inhouden. Julie Maroh kiest in haar verhaal over de liefde tussen twee meisjes voor een tedere, gevoelige en tegelijk verontrustende en overweldigende aanpak. Dit album won begin 2011 de prijs van het publiek op het stripfestival van Angoulême.

Overige productgegevens

Held/serie: Julie Maroh - diversen
Reeks/Deel: Julie Maroh - diversen
ISBN: 9789069699332
Scenarist(en): Maroh, Julie
Tekenaar(s): Maroh, Julie
Uitgever: Glénat

In deze reeks

Le bleu est une couleur chaude

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00