Justice League - New 52 (RW) 4 - De Grid

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Grid
Nieuw
Justice League - New 52 (RW) 4
Hardcover
€ 23,50

Inhoud

Zelfs de helden van de Justice League zijn niet in staat om in hun eentje de hele planeet te beschermen. Als Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg en Aquaman een wervingscampagne houden voor nieuwe teamleden, melden een paar van de machtigste supermensen op aarde zich aan. Een van de nieuwe rekruten is er echter niet bij om het team te versterken, maar om het van binnenuit te vernietigen!

Al jaren worden er plannen gesmeed om de leden van de Justice League uit elkaar te drijven. Als een van hun grootste vijanden terugkeert en het hoofdkwartier van de Justice League aanvalt, zet dat een keten van gebeurtenissen in gang die Superman, Batman en Wonder Woman tegen elkaar opzet en de Justice League tegen twee teams laat strijden die dezelfde naam dragen: de Justice League of America en de Justice League Dark!

Maar als deze teams tegen elkaar ten strijde trekken zijn hun grootste vijanden de grote overwinnaars. Zal de Justice League blijven bestaan om de brokken op te ruimen?

Justice League: De grid bundelt de volgende vijf hoofdstukken van de serie van schrijver Geoff Johns en tekenaar Ivan Reis, waarin de Justice League betrokken raakt bij de Trinity War.

Bevat Justice League 18, 19, 20, 22 en 23

Overige productgegevens

Held/serie: Justice League
Reeks/Deel: Justice League - New 52 (RW) 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9788869711220
Scenarist(en): Johns, Geoff
Tekenaar(s): Prado, Joe , Reis, Ivan
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

2. De weg naar de misdaad
3. Troon van Atlantis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00