Justice - Justice: Absolute edition - RW

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Zij zijn 's werelds grootse superhelden. Maar de leden van de beroemde Justice League of America gaan ondervinden dat zij niet de enige zijn die kunnen samenwerken voor een gemeenschappelijk doel. De dodelijkste criminele breinen van onze tijd lijken samen te handelen voor een verbazend plan dat meer goed wil doen dan de JLA ooit kon bereiken! Maar het is gewoon de recentste poging om de wereldmacht te grijpen en onze helden vechten om de waarheid te tonen en voor gerechtigheid!

DC's pantheon van helden werd herbedacht door schilder Alex Ross (Kingdom Come, Marvels) en schrijver Jim Krueger (Earth X, Universe X) met potloodwerk van Doug Braithwaite (Paradise X) geschilderd door Alex Ross. Deze uitgave bevat twaalf afleveringen van deze bestseller maxiserie plus uitgebreide karakter bio's, ontwerpschetsen, potloodtekeningen, bonus covers, DC Direct galerij en zoveel meer.

Overige productgegevens

Held/serie: Justice League
Reeks/Deel: Justice
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866919612
Scenarist(en): Krueger, Jim
Tekenaar(s): Braithwaite, Doug , Ross, Alex
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

Complete reeks
3. Justice Volume 3

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00