Kaliber reeks - De lachende politieman

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Stockholm, 1967. In een buitenwijk van de Zweedse hoofdstad, laat op een regenachtige avond, worden negen doodgewone mensen met een vuurwapen afgeslacht in een bus van lijn 47. Er is geen enkel duidelijk motief, en geen enkel betrouwbaar spoor. Nochtans valt een detail op in deze sinistere zaak: een van de slachtoffers was een politie-inspecteur. Wat deed hij zo laat op die plek, ver van zijn gebruikelijke omgeving? Commissaris Martin Beck en zijn team gaan aan het werk. Systematisch, zorgvuldig, hardnekkig. De identificatie van de slachtoffers, en daarna de aandachtige bestudering van hun verleden, leveren beetje bij beetje nieuwe aanwijzingen op. En zoals zo vaak gaan onder het gladde oppervlak van de schijn smerige feiten schuil...

Overige productgegevens

Held/serie: Kaliber reeks
Reeks/Deel: Kaliber reeks
ISBN: 9789030364733
Scenarist(en): Seiter, Roger
Tekenaar(s): Viot, Martin
Genre(s): Misdaad, Roman
Uitgever: Kaliber/Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00