Kaliber reeks - Laatste Pompstation voor de Snelweg

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een cynische, door de wol geverfde smeris krijgt te maken met de vermeende zelfmoord van een senator die betrokken is bij enkele parlementaire onderzoeken naar gevoelige onderwerpen. Tegelijkertijd blijkt dat een diskette met explosieve informatie is verdwenen. Al snel wordt de smeris ervan verdacht de diskette verdonkeremaand te hebben. Er
wordt druk op hem uitgeoefend om hem terug te geven, maar die taktiek werkt averechts. De smeris is vastbesloten zich tot het uiterste te verzetten en desnoods strijdend ten onder te gaan.

Overige productgegevens

Held
Kaliber reeks

Reeks/Deel
Kaliber reeks

Scenarist(en)
Daeninckx, Didier
Pagan, Hugues

Tekenaar(s)
Mako

Uitgever
Kaliber/Casterman

Productgroep
Stripboeken

Subgroep
Graphic Novels

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00