Kapers van Alcibiades 3 - De Fransman

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Fransman
Nieuw
Kapers van Alcibiades 3
Softcover
€ 9,95

Inhoud


Engeland, begin 19de eeuw. Vijf jonge mensen zijn door Alcibiades ontvoerd en daarna getest op een aantal vaardigheden, want de organisatie is op zoek naar zeer intelligente, inventieve, sterke en energieke inbrekers. De derde opdracht speelt zich af in de 'witte hel', Antarctica, waar ze op zoek moeten gaan naar een drakenschip. Of liever gezegd: naar de fenomenale schat ín dat drakenschip.

Maar bij het groepje slaat de twijfel toe. Wie plukt eigenlijk de vruchten van de schatten die ze mee naar huis brengen? Wat is precies het doel van de organisatie Alcibiades? Probeert die de Britse kroon te destabiliseren, of net te steunen? De nieuwe kapers krijgen te maken met twee geduchte tegenstanders: hun rivaal Edinger en een Franse kapitein die blijkbaar zeer goed geëquipeerd is. En ten slotte zijn ook de omstandigheden op Antarctica natuurlijk uiterst gevaarlijk.

Overige productgegevens

Held/serie: Kapers van Alcibiades
Reeks/Deel: Kapers van Alcibiades 3
ISBN: 9789031428571
Scenarist(en): Filippi, Denis-Pierre
Tekenaar(s): Liberge, Éric
Genre(s): Zeevaart
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Geheime elite

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00