Bonte uitgaven - Mau & Merho

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op 14 september 2019 startte de eerder aangekondigde expo Mau & Merho waarbij origineel werk en publicaties van Bob Mau en Merho bij elkaar getoond worden. De catalogus van deze expo raakte helaas niet tijdig klaar voor de expo.
Het staat vol goed geschreven, overzichtelijke artikelen over Mau en Merho met veel (uniek) beeldmateriaal, niet alleen uit hun stripverhalen, maar ook losse illustraties en foto's. Van beide reeksen Kari Lente en de Kiekeboes zijn ook alle covers van de reeksen afgebeeld.

Bob Mau, bekend von de strip Kari Lente, woonde en werkte een groot deel van zijn leven in Brasschaat. Merho, bekend van de Kiekeboes, woont en werkt er nu sinds een jaar. Beide stripmakers waren erg goed bevriend. De parallellen tussen beide vormen het uitgangspunt van de tentoonstelling Mau & Merho. Deze begeleidende uitgave plaatst de twee auteurs in hun tijd, met de nodige duiding bij hun werk. Ruim geïllustreerd worden gelijkenissen en verschillen uitgebreid belicht.cata

Overige productgegevens

Held/serie: Kari Lente, Kiekeboe(s)
Reeks/Deel: Bonte uitgaven
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492704696
Scenarist(en): Mau, Bob
Tekenaar(s): Mau, Bob , Merho (Robert Merhottein)
Genre(s): Catalogus
Uitgever: Bonte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00