Karl the Viking Box - Karl the Viking

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De integrale uitgave van Karl the Viking telt 4 delen, verzameld in een prachtige collectors box (gelimiteerd tot 400 stuks en genummerd van NL001 t/m NL400). Alle verhalen van Karl the Viking, die tussen 1961 en 1968 getekend werden door o.a. Don Lawrence staan in deze prachtige uitgave. Elk deel bevat een hoofdstuk uit het dossier 'De saga van Karl the Viking' geschreven door Steve Holland.

Voor een aantal delen zijn de covertekeningen van Don Lawrence ingekleurd door Jorg de Vos, die ook het omslag voor de box heeft ingekleurd.

Luxe gebonden hardcovers. Covers zijn gedeeltelijk bekleed met kunstleer en full colour drukwerk. Het formaat is 24 - 34 cm. De delen zijn gedeeltelijk in zwart-wit en full colour gedrukt en tellen 130 pagina's.

Overige productgegevens

Held/serie: Karl the Viking
Reeks/Deel: Karl the Viking Box
Uitgavereeks: Karl the Viking - Box
Scenarist(en): Lawrence, Don
Tekenaar(s): Lawrence, Don
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Don Lawrence Collection

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00