Katamarom, de 40 - De verstekelingen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De verstekelingen
Nieuw
Katamarom, de 40
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Khena, de Katamarom en de melkwegers verlaten het huis van Babette. Het meisje is stiekem meegeglipt omdat ze hen niet in de steek wil laten na al die spannende avonturen! Zo ontdekt ze het bijzondere wereldje van onze vrienden. Ruimteschepen, de transmissiezaal met de melkwegers, maar ook de accusmala! Op een avond ziet ze een lichtbol neerstorten in het veld, niet ver van de boerderij van Oom Dirk. Een UFO vlak bij de plek waar de Katamarom woont, dat kan geen toeval zijn!
Maar met alle grappen van de melkwegers en de nieuwsgierigheid van Babette is het niet gemakkelijk om het raadsel op te lossen...

Dankzij de verwonderde blik van de jonge Babette kan de lezer het buitengewone wereldje van de Katamarom met nieuwe ogen ontdekken! Zelden heeft een jeugdreeks het zo lang uitgehouden en telkens weer nieuwe generaties lezers aan zich weten te binden! Ga aan boord van een nieuw avontuur van de Katamarom vol humor en vriendschap!

Overige productgegevens

Held/serie: Katamarom, de
Reeks/Deel: Katamarom, de 40
ISBN: 9789069698120
Scenarist(en): Gos (Roland Goossens)
Tekenaar(s): Gos (Roland Goossens)
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00