Ketens van Vuur 2 - Samson

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Baron De Villemont is vermoord en zijn rentmeester Julien is de hoofdverdachte. Terwijl de legertroepen naar hem op zoek zijn, houden de jonge barones Mathilde en haar kamenier zich schuil in het bos, want de avond van de moord hadden zij besloten de harde hand van de baron te ontvluchten.
Vermomd in mannenkleren proberen de twee meisjes Julien te helpen en doen zij hun best om de werkelijke dader van de gruwelijke moord op te sporen. Verdachten zijn er genoeg; Graaf De Charlant, die nu enig eigenaar wordt van de ijzergieterij, zijn mislukte zoon Jean, de struikrover Samson, die hogerop probeert te komen...

Overige productgegevens

Held
Ketens van vuur

Reeks/Deel
Ketens van Vuur 2

ISBN
9789034329363

Scenarist(en)
Stalner, Eric

Tekenaar(s)
Stalner, Eric

Uitgever
Arboris

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Complete serie van 4 delen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00