Kick-Ass (Nona Arte) 1 - Kick-Ass

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud


Eindelijk is het zover! De makers van Wolverine: Enemy of the State slaan de handen opnieuw ineen. Samen komen schrijver Mark Millar (Civil War) en tekenaar John Romita Jr. (World War Hulk) met de beste nieuwe comic van de eenentwintigste eeuw.

Heb je ooit een echte superheld willen zijn? Heb je ooit een masker op willen doen en buiten op straat eens flink de vloer met iedereen willen aanvegen? Dan is dit precies wat je zoekt: de comic die begint waar andere superheldencomics de grens trekken. Kick-Ass staat voor realistische superhelden in het kwadraat.

Niet geschikt voor watjes!

Overige productgegevens

Held/serie: Kick-Ass
Reeks/Deel: Kick-Ass (Nona Arte) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788897062165
Scenarist(en): Millar, Mark
Tekenaar(s): Romita Jr., John
Genre(s): Superhelden
Uitgever: Nona Arte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00