Killer, De 12 - De hand die voedt

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Killer is weer aan het werk gegaan. Maar de vakkundig uitgevoerde eliminatie van een CIA-agent heeft een keerzijde: ze trekt de aandacht. Haywood, de vennoot van de Killer in de oliemaatschappij Petroleo Futuro Internacional, raadt hem aan onder te duiken en voorlopig afstand te nemen van hun gezamenlijke vriend Mariano, die zich vooral druk maakt om zijn nieuwe politieke carrière in Colombia...
En wanneer hij Mariano in Bogota spreekt, merkt de Killer dat hun relatie inderdaad veranderd is. Allereerst wat betreft het ingrediënt dat onmisbaar is als je zoveel gevoelige geheimen deelt: vertrouwen.

Overige productgegevens

Held
Killer, De

Reeks/Deel
Killer, De 12

ISBN
9789030369677

Scenarist(en)
Matz

Tekenaar(s)
Jacamon, Luc

Uitgever
Casterman

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Schot in het duister
3. In het krijt
5. Met de dood in het hart

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00