Kinky Zodiak - Westerse en Chinese Zodiak

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Westerse en Chinese Zodiak
Nieuw
Kinky Zodiak
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

François Walthéry en voornamelijk Bruno Gilson (die helemaal in Walthéry's stijl tekent) bundelden de krachten voor dit prentenboekje waarbij ze elk tekeningen voor hun rekening nemen om de tekens van de westerse en Chinese dierenriem (zodiak) voor hun rekening te nemen. Omdat het om pin-uptekeningen gaat, werd het boekje Kinky Zodiak genoemd. Naast elke prent staat een woordje uitleg.

Ontdek alle tekens van de westerse en Chinese dierenriem, aan de hand van prachtige onuitgegeven illustraties van de Belgische tekenaar Bruno Gilson. De illustraties van Bruno Gilson gaan gepaard met eveneens voor het eerst gepubliceerde tekeningen van François Walthéry over enkele tekens van de Chinese dierenriem.
Open dankzij hen een achterdeur naar softe erotiek en ontdek een ander facet van uw sterrenbeeld in dit geweldige artbook. Ontdek de ondeugende kanten van deze vierentwintig astrologische tekens en vertrek op een sensuele reis door de pagina’s van deze uitgave, die u naar wens kunt doorbladeren en beroeren.

Overige productgegevens

Held/serie: Kinky Zodiak
Reeks/Deel: Kinky Zodiak
Taal: Nederlands
ISBN: 9782873514075
Tekenaar(s): Gilson, Bruno , Walthéry, François
Genre(s): Artbook, Volwassen
Uitgever: Noir Dessin

Ook beschikbaar

Westerse en Chinese Zodiak
Nieuw
Kinky Zodiak
Luxe
€ 39,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00