Klaw 5 - Monkey

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Monkey
Nieuw
Klaw 5
Softcover
€ 10,25

Inhoud

Ange heeft zich na de gebeurtenissen in China gevestigd in Parijs en lijkt zijn leven weer te hebben opgebouwd: hij heeft zijn innerlijke tijger nu onder de knie en in zijn nieuwe baan als reclamemaker kan hij zich terug ten volle ontplooien. Maar dat is zonder rekening te houden met de komst van een onverwachte dhizi, een mooie Russische vrouw met... apen behendigheid!

Het tweede deel van deze tweede cyclus wordt aangestuurd door twee auteurs die even inventief als getalenteerd zijn. De door Antoine Ozanam geschetste mythologie, geïnspireerd door de Chinese dierenriem, blijkt boeiend, te meer omdat deze wordt gedragen door uitgewerkte en vertederende karakters. Door met ogenschijnlijk opwindend plezier te spelen met de codes van superheldenverhalen, hebben de twee auteurs een serie voor het grote publiek gecreëerd die even verfrissend als opwindend is... We wachten met ongeduld op het vervolg van Ange's avonturen... terwijl we er nu al van dromen in een derde cyclus!

Overige productgegevens

Held/serie: Klaw
Reeks/Deel: Klaw 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463947398
Scenarist(en): Ozanam, Antoine
Tekenaar(s): Jurion, Joël
Genre(s): Actie, Jeugd
Uitgever: Diedeldus

In deze reeks

1. Ontwaken
2. Tabula Rasa
3. Verbonden
4. Breuk

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00