Konijn, het 2 - Draver 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Draver 1
Nieuw
Konijn, het 2
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

In zijn eerste boek, Het Konijn, liet Jovanovich ons kennismaken met het concept van Dravers, levende verhalen die zielen van het ene universum naar het andere vervoeren. De Dravers die besmet waren door een parasitaire godheid zijn tegelijkertijd ontsmet door de Wisser. De ontsmetting is een proces waarbij de Wisser een personage in het verhaal aanneemt en de parasiet vernietigt die zich erin verstopt.

In deze eerste episode vindt de ontsmetting plaats in een kleine Zuid-Servische stad Nish in 1934 en de Wisser is de lokale advocaat Stevan Apostolovich. Hij zorgt voor zijn vissen, verdedigt in de rechtbank een Roma-man die wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd, leert een Chinees snaarinstrument genaamd Yuekin te bespelen, bespreekt abstracte kunst en het mysterie van een vermist vliegtuig met een rijke weduwe, neemt een duik in een aquarium en laat uiteindelijk een wereld los waarin Adolf Hitler toch een aardige man blijkt te zijn.

Overige productgegevens

Held/serie: Konijn, het
Reeks/Deel: Konijn, het 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493166608
Scenarist(en): Jovanovich, Sasha
Tekenaar(s): Jovanovich, Sasha
Genre(s): Drama, Science Fiction
Uitgever: Scratch

In deze reeks

1. Het Konijn

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00