Konvooi 10 - Terugslag

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Terugslag
Nieuw
Konvooi 10
Hc+prent
€ 29,95

Uitgave omschrijving

Deze uitgave is bij Uitgeverij Arboris verschenen ter gelegenheid van De Stripdagen op 10 en 11 maart 2012 in de evenementenhal te Gorinchem.

Er zijn 75 genummerde exemplaren vervaardigd die zijn voorzien van een speciale, genummerde ex-libris.

Inhoud

Konvooi, de multiraciale verzameling ruimteschepen, zoekt nog altijd langzaam zijn weg door het heelal. Nävis, de enige mens in dit konvooi, voert undercover-opdrachten uit voor de Grote Raad, omdat menselijke hersengolven nu eenmaal niet door telepaten kunnen worden gelezen. Wel volgt zij vaak haar eigen koers, waar de regering niet blij mee is. Bij haar laatste opdracht is ze zelfs regelrecht in opstand gekomen tegen haar instructies, wat uiteindelijk een rampzalige aanvaring met duizenden doden tot gevolg had.

In afwachting van haar proces heeft ze daarom huisarrest, maar als ze ontdekt dat haar oude tegenstander Heiliig tot een vorm van slavenarbeid in haar eigen schip is veroordeeld, besluit ze hem terug te brengen naar zijn volk, dat een nieuw thuis heeft gekregen op haar eigen oude wereld, die sterk veranderd is door een grote temperatuursverhoging ten behoeve van de nieuwe bewoners.
Het wordt een reis die haar meer inzicht zal geven in de gebeurtenissen van haar jeugd, maar haar ook een nieuwe kijk zal opleveren op wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan, en waarom?

Overige productgegevens

Held/serie: Konvooi
Reeks/Deel: Konvooi 10
Scenarist(en): Morvan, Jean-David
Tekenaar(s): Buchet, Philippe
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Terugslag
Nieuw
Konvooi 10
Hardcover
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00