Kookaburra K 2 - Planeet van de schijnbeelden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een verre toekomst. Een rode golf overspoelt de Melkweg. Het is afgelopen met Callystés, Dakoï, Lilith en zelfs met Aarde… Een ruimteschip dat aan de verwoesting heeft weten te ontsnappen vlucht weg, de ruimte in. Op zijn romp staat de letter K. Aan boord is een merkwaardig gezelschap: zeven gemuteerde kinderen, een paar onbetrouwbare volwassenen, een oude tovenaar-ridder, de geest van een robot. Terwijl de kinderen een voor een onthullen over welke bijzondere gaven ze beschikken, komt het schip plotseling onder invloed van de aantrekkingskracht van de planeet Eyrolia te staan, de planeet van de duizend schijnbeelden. Zelfs de machtige boordcomputer van het schip is niet in staat iets te beginnen tegen de heerser over deze planeet en zijn krijgers, die geen enkele meetbare hersenactiviteit vertonen! De naam van deze heerser? De meester-bewaker van Terradoes, dat kan geen toeval zijn, maar wat is het verband met het universum van Kookaburra?

Overige productgegevens

Held/serie: Kookaburra
Reeks/Deel: Kookaburra K 2
ISBN: 9789034304896
Scenarist(en): Crisse (Didier Chrispeels)
Tekenaar(s): Ramos, Humberto
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Planeet van de schijnbeelden
Nieuw
Kookaburra K 2
Hardcover
€ 19,95

In deze reeks

1. Big Bang Baby

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00