Koralovski 1 - De oligarch

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hij was één van de machtigste Russische oligarchen, maar zijn ongehoorzaamheid aan de politieke machthebbers levert Koralovski een gevangenisstraf van tien jaar op. Pragmatisch en geduldig als hij is, had hij niet op een spoedige vrijlating gerekend. Maar dankzij een raketaanval weet hij te ontsnappen. Al snel begrijpt hij dat hij op een samenzwering is gestuit die probeert een geostrategische waarheid te verbergen: de olievelden zijn uitgeput. Zijn reddingsteam brengt hem naar een geheim laboratorium waar onderzoek wordt gedaan naar olie. Maar het is er compleet verlaten.

Overige productgegevens

Held/serie: Koralovski
Reeks/Deel: Koralovski 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460784187
Scenarist(en): Gauckler, Philippe
Tekenaar(s): Gauckler, Philippe
Genre(s): Detective
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Collector's Pack

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00