Korrigans 2 - Krijgers van het duister

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ierland - de provincie Ulster - in het jaar elfhonderd van onze tijdsrekening, tijdens de eerste nacht van de maand november...
Het is de nacht van Samain; de nacht dat de doorgangen die onze wereld verbinden met de wereld van de magische wezens en goden uit lang vervlogen tijden, open staan.

Begenadigd kunstenaar Civiello behoeft geen introductie meer in de stripwereld. Meerdere blikken verstommen bij het aanschouwen van zijn grafische pareltjes. Zijn vierluik 'De Kiem van de Waanzin' maakte hij op eigen scenario, voor Korrigans riep hij de hulp in van Mosdi.
Mosdi schreef onderandere 'De Passanten van het Maanlicht' en 'Xoco', en levert met 'Korrigans' een waar Fantasy-epos af.

Overige productgegevens

Held/serie: Korrigans
Reeks/Deel: Korrigans 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088100420
Scenarist(en): Mosdi, Thomas
Tekenaar(s): Civiello, Emmanuel
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

4. De heer van de chaos

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00