Kramikske - Integraal 4 - Integraal 4

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Integraal 4
Nieuw
Kramikske - Integraal 4
Hardcover
€ 34,95

Inhoud

In 2013 zat Jean-Pol vijftig jaar in het vak en vierde hij zijn zeventigste verjaardag. Dat jaar stopte hij als professioneel tekenaar. Deze integrale reeks is tegelijk een bundeling van alle vervolgverhalen van Kramikske als een hommage aan de tekenaar wiens productie altijd samenviel met Quality first, het waarmerk van Kramikske voor (banket)bakkers.

In deze vierde integrale staan de laatste zes vervolgverhalen van Kramikske opgenomen die in de jaren 1990 in de krant Het Volk verschenen. De twee laatste avonturen, De Verboden Vrucht en De Heilige Geit, zijn nooit in de oorspronkelijke albumreeks uitgegeven. De Verboden Vrucht kan je nu zelfs voor het eerst in album lezen.

In de vorige achtergronddossiers kwamen het begin van Jean-Pols carrière, zijn reclame- en ander stripwerk ruimschoots aan bod. Ook zijn bijdrage aan de strip- en illustratieafdeling van Studio 100 werd uitgebreid behandeld. Deze laatste, alweer rijkelijk geïllustreerde integrale sluit af met onder meer een terugblik op het door Raoul Cauvin geschreven Sammy, de stripreeks die hij overnam van Berck. Hij verwierf er internationale faam mee en hield er vele vrienden aan over.

Met deze extra dikke integrale zijn alle vervolgverhalen van Kramikske heruitgegeven.

Overige productgegevens

Held
Kramikske

Reeks/Deel
Kramikske - Integraal 4

ISBN
9789085526063

Scenarist(en)
Jean-Paul van den Broeck

Tekenaar(s)
Jean-Paul van den Broeck

Genre(s)
Avontuur, Jeugd

Uitgever
SAGA Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Integraal 2
3. Integraal 3

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00