Krank - Jordanees in space

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Jordanees in space
Nieuw
Krank
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Jordanees Henk is een alcoholist die in zijn leven weinig heeft klaargespeeld. Wanneer hij dronken in een intergalactische poort lazert en ontwaakt op een vreemde planeet komt hij er snel achter dat deze plek niets beter is dan zijn Jordaan.

 “Krank” is geen technologisch geavanceerde beschaving (op een vliegende auto na), maar een wereld vol vervuilende dieselmotoren, dikke lcd-schermen, lange schuifantennes en overvolle buitenaardse getto’s. Het zijn echter de bewoners van Krank — asociale en onbetrouwbare Tokkie-aliens in trainingspakken — die Henk met een flinke dosis heimwee injecteren.

Hij heeft nu voor het eerst een heuse missie: hij moet thuis komen. Als Henk in een buitenaardse supermarkt, tot zijn grote verbazing, een pak OMO wasmiddel ziet weet hij het: Unilever heeft een lijn naar Krank en als hij hun vestiging kan vinden moet er een weg terug zijn.

Overige productgegevens

Held/serie: Krank
Reeks/Deel: Krank
Taal: Nederlands
ISBN: 9789082654929
Scenarist(en): Bone, Josh
Tekenaar(s): Bone, Josh
Genre(s): Humor, Science Fiction, Underground
Uitgever: Scorpio Press

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00