Kronieken van de zwarte maan - special 3 - Parsifal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het derde deel van Kronieken van de zwarte maan Specials is er eindelijk! In dit verhaal maken we kennis met prins Parsifal. Na dit derde deel staat er ook nog een vierde deel op stapel.

In de reeks Zwarte Maan Specials wordt telkens een van de hoofdfiguren van de reeks De kronieken van de Zwarte Maan belicht. Dit keer is de beurt aan prins Parsifal. In dit album lezen we alles over zijn jeugd, zijn gedwongen vertrek uit het leen Syzygië en zijn strijd tegen de krachten van het kwaad in de tijd vóór zijn ontmoeting met Wismerhill.

De tekst van deze speciale uitgave is zoals altijd van François Froideval, terwijl de tekenaar van dit spectaculaire Heroic Fantasy verhaal niemand minder is dan Franck Tacito, bekend van de serie 666, die ook door Froideval wordt geschreven, en van Magika, waarvan Tacito de tekst verzorgde.

Overige productgegevens

Held/serie: Kronieken van de zwarte maan
Reeks/Deel: Kronieken van de zwarte maan - special 3
Uitgavereeks: Kronieken van de zwarte maan Specials SC
ISBN: 9789034306173
Scenarist(en): Froideval, François Marcela
Tekenaar(s): Tacito, Franck
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Arboris

In deze reeks

1. Ghorghor bey
2. Kop of Munt

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00