Kronieken van Panchrysia, de 3 - De beelden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Nyse's haar is sinds lang grijs geworden. Ze is verlamd, slijt haar dagen in bed, in de weelderige slaapkamer van een oud landhuis in Palladiaanse stijl. Als gezelschap heeft ze enkel haar herinneringen en drie dienaren die evengoed haar bewakers kunnen zijn. Haar dochter, die ook Nyse heet komt slechts zelden op bezoek.
Nyse heeft een schare aanbidders teleurgesteld toen ze Augustus tot man koos. Ze ontdekken in elkaar een zelfde passie voor het rollenspel en het onverwachte. Ze wonen in de coulissen van een oud theater, samen met hun dochter, die ze - getrouw aan de familietraditie - Nyse hebben genoemd.
Nyse is iets jonger dan Sam en Eline. Ze is niet gewoon met andere kinderen om te gaan want ze woont op een eiland met enkel haar ouders, haar grootmoeder en drie oude, zwijgzame mannen.
Op een dag looft Nyse een grote some geld uit om haar dochter te vermoorden...

Overige productgegevens

Held/serie: Kronieken van Panchrysia, de
Reeks/Deel: Kronieken van Panchrysia, de 3
Verschijningsdatum: juni 1997
ISBN: 9789055811236
Scenarist(en): Pombal (Nicolas van Vosselen)
Tekenaar(s): Ferry (Fernand van Vosselen)
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00