Kronieken van Panchrysia, de 5 - Het offer

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De afloop van een fascinerende en gevaarlijke reis in vijf delen. Nog altijd vergezeld door hun trouwe dienaar Angus komen Eline en Sam eindelijk op hun bestemming aan!
Eline is dolgelukkig dat ze eindelijk haar vader James Black heeft teruggevonden, maar de vreugde wordt al spoedig getemperd door zijn sombere stemming en de brute wijze waarop hij haar afwijst. Leidt James Black vrijwillig een kluizenaarbestaan of wordt hij daartoe gedwongen? Niet lang daarna ontdekken de beide kinderen dat de gewelven van Panchrysia een gruwelijk geheim verbergen...

Overige productgegevens

In deze reeks

Kronieken van Panchrysia deel 1 t/m 5
1. De vlucht
2. De dromen
3. De beelden
4. De koorts

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00