Laatste schaduw, de 1 - Hoofdstuk 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Hoofdstuk 1
Nieuw
Laatste schaduw, de 1
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Een groep met Russische soldaten en burgers trekt zich uitgeput terug van het front. De Eerste Wereldoorlog sleept aan en het vreselijke conflict is een aanslag voor het lichaam en teistert bovendien ook de gezondste geesten.
Soldaat Zvoga, voorheen nog kapitein, stelt voor halt te houden in een landhuis waar ze langslopen. Het is niet naar de zin van zijn luitenant, maar zo krijgt ‘Doc’ wel de kans om de gewonden te verzorgen. Irina en Natalia, Docs dochters, krijgen zo eindelijk wat rust. De Barones, die met haar familie in het landhuis woont, kan niet anders dan hun onderdak bieden, maar ze heeft een geheim.

Verborgen in de muren van het landhuis leeft een groep kinderen, die zij probeert te behoeden voor de oorlog. Op een nacht ontdekt Natalia hen, maar ze sluiten al snel vriendschap nadat ze hun fantastische verhalen vertelt om hun lijden en de kwellingen van de oorlog te verzachten. Maar de barbarij is nooit veraf: de soldaten bereiden muiterij voor en er doen onrustwekkende geruchten de rond.

De laatste schaduw zou in de buurt rondwaren.

Overige productgegevens

Held/serie: Laatste schaduw, de
Reeks/Deel: Laatste schaduw, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463944113
Scenarist(en): Filippi, Denis-Pierre
Tekenaar(s): Yvan, Gaspard
Genre(s): Drama, Fantasy, Thriller
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

2. Hoofdstuk 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00