Laatste Tempelier, de 6 - De eenarmige ridder

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Cyclus 2, deel 2

In deze spannende tweede cyclus draait alles om de zoektocht naar oude geschriften. In 1203 slaagden enkele tempeliers erin om geheimzinnige documenten uit het belegerde Constantinopel te smokkelen. De documenten zouden zeer gevoelige informatie bevatten. Zo gevoelig dat ze zelfs de fundamenten van onze huidige Westerse maatschappij onderuit zouden kunnen halen, als ze in verkeerde handen vallen. FBI-agent Reilly vreest dat er een link is met recente, terroristische aanvallen ... Een bijzonder spannende ontknoping! Afsluitend album van de tweede cyclus, met historische én hedendaagse intriges. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Raymond Khoury.

Overige productgegevens

Held/serie: Laatste Tempelier, de
Reeks/Deel: Laatste Tempelier, de 6
ISBN: 9789085584537
Scenarist(en): Khoury, Raymond
Tekenaar(s): Rocco
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

3. De verzonken kerk
4. De tempelvalk

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00