Graphic novel collection 3 - De Laatste Trojaan - Integraal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Laatste Trojaan - Integraal
Nieuw
Graphic novel collection 3
Hardcover
€ 34,95

Inhoud

Alle verhalen uit de zesdelige reeks `De laatste Trojaan` zijn gebundeld tot een heerlijk boek in handzaam formaat. Deel 3 t/m 6 zijn NOOIT eerder in het Nederlands verschenen.

De ‘Kronieken van de Antieke Oudheid’ bestaan uit ‘De Gesel Gods’ en ‘De Laatste Trojaan’. Tevens bevat dit album een unieke proloog die beide verhalen met elkaar verbindt.

Het is 3305 na Christus. In de Romeinse orbis vertelt de galactische dichter Vergilius het verhaal van Aeneas. Hij wordt beschouwd als de grondlegger van het grootste Galactische rijk.

Terwijl de bewoners van de planeet Troje het vertrek vieren van de Griekse Egeërs met wie ze al tien jaar in oorlog zijn, blijft er een enorme asteroïde in de vorm van een paard achter. Ze besluiten het binnen te halen als trofee voor hun beschermgodin Minerva. Het bekende verhaal voltrekt zich en uiteindelijk moet Aeneas met een groepje getrouwen vluchten van zijn geliefde thuisplaneet. Echter niet nadat zijn moeder, de godin Venus, hem heeft toegezegd dat hij het nieuwe Rome zal stichten en dat hij zal heersen over het hele galactische stelsel. De planeet om zijn nieuwe rijk te stichten is echter niet eenvoudig te vinden.

Het verhaal is geïnspireerd op de Odyssee van Homerus en de Aeneis van Vergilius.

Overige productgegevens

Held
Laatste trojaan, de

Reeks/Deel
Graphic novel collection 3

ISBN
9789460780745

Scenarist(en)
Mangin, Valérie

Tekenaar(s)
Demarez, Thierry

Genre(s)
Fantasy

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. De gesel Gods - Integraal

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00