Lady Mechanika 2 - Het mysterie van het mechanische lijk 2/3

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het mysterie van het mechanische lijk 2/3
Nieuw
Lady Mechanika 2
Softcover
€ 10,95
Het mysterie van het mechanische lijk 2/3
Tweedehands, zeer goed
Lady Mechanika 2
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Ontdek een prachtig geìˆllustreerde steampunk-wereld, vol luchtschepen, monsters en een moedige, maar gekwelde heldin...
De kranten hebben haar Lady Mechanika gedoopt, de enige overlevende van de afschuwelijke experimenten van een waanzinnige wetenschapper, waaraan ze mechanische ledematen heeft overgehouden.
Zonder enige herinnering aan die gevangenschap of haar leven daarvoor, heeft Lady Mechanika een nieuw leven opgebouwd als avonturier en privédetective. Haar unieke vermogens stellen haar in staat zaken op te lossen die de bevoegde autoriteiten niet kunnen of niet willen aannemen. Maar tussendoor blijft ze zoeken naar informatie over haar eigen verleden.
‘Lady Mechanika’, een juweeltje van Joe Benitez, speelt zich af in een fictieve steampunk-versie van het Victoriaanse Engeland, in een tijd waarin magie en bijgeloof in botsing komen met nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen en uitvindingen. Het is ook het verhaal van de obsessieve zoektocht van een jonge vrouw naar haar identiteit, terwijl ze daarnaast andere mysteries onderzoekt die te maken hebben met wetenschap en het bovennatuurlijke.

Overige productgegevens

Held/serie: Lady Mechanika
Reeks/Deel: Lady Mechanika 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460785009
Scenarist(en): Benitez, Joe
Tekenaar(s): Benitez, Joe
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00