Lady S 3 - 59° Noorderbreedte

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

59° Noorderbreedte
Nieuw
Lady S 3
Softcover
€ 8,99

Inhoud

In Stockholm is het winter. Suzan is er samen met haar vader, reizend ambassadeur voor de VS, die in de Zweedse hoofdstad enkele maanden invalt voor een collega.

Maar Suzan verveelt zich. Afgezien van de Nobelprijsceremonie is er weinig te beleven en de nachten lijken eindeloos lang. Tot er twee oude bekenden opduiken. Eerst Orion, die werkt voor een of andere geheimzinnige antiterreurorganisatie, dan Anton Grivenko, haar brother in arms uit een niet zo ver (crimineel) verleden.

De twee krijgen een opdracht van Orion. Hoewel Suzan er weinig voor voelt, wordt ze door Orion gedwongen om samen met Anton een dossier weg te halen uit de hotelkamer van een rijke en zwaarbewaakte Pakistaan. En als ze niet meewerkt, dan dreigt Orion ermee het bewijsmateriaal tegen Suzan openbaar te maken dat ook meteen de carrière van haar vader zou ruïneren.

In het dossier dat bij de Pakistaan wordt gestolen, staat een verbijsterend plan: de ontvoering van alle Nobelprijswinnaars.

Overige productgegevens

Held/serie: Lady S
Reeks/Deel: Lady S 3
ISBN: 9789031428250
Scenarist(en): Hamme, Jean van
Tekenaar(s): Aymond, Philippe
Genre(s): Actie, Avontuur
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00