Lanfeust van de sterren 3 - De woestijnen van Abraxar

Beschikbare uitgaven

De woestijnen van Abraxar
Nieuw
Lanfeust van de sterren HC
Hardcover
€ 19,95
De woestijnen van Abraxar
Nieuw
Lanfeust van de sterren SC
Softcover
€ 9,95

Inhoud

De koopmansprinsen van Meirrion hebben grote belangstelling voor het eindresultaat van een experiment dat duizenden jaren geleden is ingezet. En dat eindresultaat is Lanfeust, die over bijzondere psikracht beschikt.

Opeens in het middelpunt van de belangstelling van de koopmansprinsen, en met name die van prins Dheluu, de eigenaar van Troy, ziet Lanfeust zich genoodzaakt zijn geliefde planeet te verlaten en de vrije ruimte te kiezen. Gelukkig is hij niet alleen, ook de beeldschone Cixi en de oersterke trol Hebus gaan mee, het onbekende tegemoet.

Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Vergezeld door de orgnobi Swip, de onvoorspelbare Hebus en de altijd jaloerse Cixi zet Lanfeust zijn speurtocht naar zijn ware identiteit voort. Deze keer levert de woestenij die Abraxar heet de nodige hindernissen op - van een ogenblik rust is geen sprake. Bovendien zit de verschrikkelijke Thanos, die handelt in opdracht van Dheluu, hem dicht op de hielen.

Hoe zal dat aflopen? Goede vraag.

Overige productgegevens

Held/serie: Lanfeust van de sterren
Reeks/Deel: Lanfeust van de sterren 3
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Tarquin, Didier
Genre(s): Fantasy

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00