500 Collectie 100 / Lanfeust van Troy (Talent) 7 - Petaurussen verbergen zich om te sterven

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sinds Lanfeust met zijn magische zwaard in Eckmül is aangekomen, is hij het proefkonijn geworden van de geleerden van het conservatorium. Zij onderzoeken de invloed van het ivoor van de Magohamoth op Lanfeust. Op een dag lijkt het echter alsof Lanfeust de totale kracht kwijt is. Tot overmaat van ramp heeft Thanos op dat moment gewacht om vanuit de Baronieën met een gigantisch leger op te rukken tegen Eckmül. De stad valt en Thanos wordt de nieuwe heerser. Lanfeust, meester Nicoledes, Cixi, C'ian en Hebus weten met de hulp van de mysterieuze draak Sfax te ontsnappen en vinden asiel in het Rijk van Darshan. Daar proberen ze binnen te dringen in het Paleis der Goden want die kunnen hen vertellen waar de Magohamoth rust. Met de hulp het mythische dier hopen ze Thanos te verslaan en Eckmül te bevrijden.

Overige productgegevens

Held/serie: Lanfeust van Troy
Reeks/Deel: 500 Collectie 100
Subreeksen/Deel: Lanfeust van Troy (Talent) 7
ISBN: 9789052892412
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Tarquin, Didier
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Talent

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00