Lanfeust van Troy 9 - Het hakketakkende bos

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het hakketakkende bos
Nieuw
Lanfeust van Troy 9
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Didier Tarquin zette zijn soloreeks U.C.C. Dolores even aan de kant voor een gloednieuw avontuur van Lanfeust en zijn vrienden, wiens avonturen na de cyclussen Lanfeust van de Sterren en Lanfeust Odyssey weer aansluiten bij de oorspronkelijke cyclus Lanfeust van Troy. De nieuwe avonturen bestaan uit complete verhalen per album.

Op de wereld van Troy heeft iedereen een magische kracht waarvan men dankzij de aanwezigheid van de wijzen van Eckmül gebruik kan maken.

Lanfeust, de held die de wereld dertien jaar geleden meermaals heeft gered, is een rondtrekkende smid geworden. Met zijn kracht kan hij metaal laten smelten. Maar hoewel hij er helemaal geen zin in heeft, moet hij zich mengen in de zaken van Eckmül. Onder zijn dekmantel van smid wordt hij een verkenner in dienst van de wijzen, die inmiddels worden geleid door een vrouw met karakter, Flairpect.
Met hulp van de trol Hebus, die tegenwoordig hoofd-bibliothecaris van het Conservatorium is, moet Lanfeust een vaardige, arrogante en meedogenloze estheet uitschakelen die de magie afzuigt ten gunste van degenen die de krachten volgens hem verdienen. In naam van elitarisme vergaan steden en dorpen tot chaos.
Het is een missie die nog moeilijker wordt, omdat Lanfeust en Hebus een rebelse puber meeslepen en een jonge student die verliefd op haar is.

Overige productgegevens

Held/serie: Lanfeust van Troy
Reeks/Deel: Lanfeust van Troy 9
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088867712
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Tarquin, Didier
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00