Laowai 1 - De opiumoorlog

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De opiumoorlog
Nieuw
Laowai 1
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

1859. Frankrijk en Engeland maken zich op voor een nieuwe oorlog met China. Boezemvrienden François en Jacques willen koste wat het kost mee. Na maanden van keiharde training schepen ze eindelijk in. Aan boord maakt François kennis met een oude diplomaat en zijn veel jongere Chinese echtgenote. Als ze aankomen in de Franse concessie van Shanghai ontdekt de jonge Franse soldaat dat er heel andere belangen op het spel staan in deze oorlog. De commercialisering van opium in China, dat is de echte inzet!

Drieluik over de Opiumoorlog: een oorlogsexpeditie van Frankrijk én Groot-Brittannië tegen China. Groots avontuur dat een weinig bekend stukje uit de wereldgeschiedenis verkent. Laowai is Chinees voor "vreemdeling". Scenario van Alcante (Rani, XIII Mystery) en Bollée (Deadline, XIII Mystery), tekeningen van Xavier Besse (De herinnering van Abraham met Steven Dupré).

Overige productgegevens

Held/serie: Laowai
Reeks/Deel: Laowai 1
ISBN: 9789462940673
Scenarist(en): Alcante (Didier Swysen) , Bollée, Laurent-Frédéric
Tekenaar(s): Besse, Xavier
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. De strijd om Dagu
3. De val van het zomerpaleis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00