Largo Winch 22 - Scharlaken Zeilen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Deze luxe-editie van Largo Winch 22, Scharlaken zeilen, werd gedrukt op Munken Lynx Rough-papier van 150 g. De oplage telt 166 exemplaren, elk genummerd en gesigneerd. 16 exemplaren van deze editie zijn niet bestemd voor de handel. Het opmaakontwerp is van Philippe Ghielmetti. Het album bevat een speciale ex libris gedrukt op Condat Silk-papier van 350 g. Zonder deze prent mag deze editie als onvolledig worden beschouwd.

Inhoud

Largo Winch en de effectenmakelaarster, Mary Stricker, hebben geen toegang meer tot JONAS, de supercomputer die de beurscrash in Chicago veroorzaakte. Eindigt hun onderzoek hier, in de bloedhete serverruimte? En wat dan met de diefstal van de tien onderdelen van Groep W?

Pope, de meedogenloze tegenstander met methodes die lijken op die van Igor Maliakov, heeft ze gestolen om ze aan een Russische oligarch te schenken die het op Largo Winch gemunt heeft. Hij vraagt om losgeld voor deze papieren, een eis die de jonge directeur niet naast zich kan neerleggen. Maar kan hij wel onderhandelen als hij bedreigd wordt door zijn vijanden? Largo gaat toch op hun verzoek in en vliegt naar Sint-Petersburg. Aan de andere kant van de wereld dringen de FBI en de SEC de hoofdzetel van Groep W binnen om de krach te onderzoeken. Mary Stricker blijft, bij gebrek aan bewijs, hun hoofdverdachte.

Overige productgegevens

Held
Largo Winch

Reeks/Deel
Largo Winch 22

Uitgavereeks
Largo Winch - Luxe groot formaat

ISBN
9789031437672

Scenarist(en)
Giacometti, Eric

Tekenaar(s)
Francq

Genre(s)
Actie, Thriller

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Scharlaken Zeilen
Nieuw
Largo Winch - SC
Softcover
€ 8,50
Scharlaken Zeilen
Nieuw
Largo Winch - HC
Hardcover
€ 16,40

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00